Αρθρογράφοι


Ο Στάθης Κομνηνός έχει σπουδάσει κλασική φιλολογία. Είναι πτυχιούχος αρμονίας και αντίστιξης (από τον καθηγητή Σπύρο Γαρδικιώτη) και απόφοιτος της μουσικής σχολής του Σίμωνος Καρά «Σύλλογος προς διάδοσιν της εθνικής μουσικής». Έχει συμμετάσχει σε μουσικολογικές έρευνες και μουσικές εμφανίσεις. Έχουν δημοσιευθεί πολλές μεταφράσεις του, ποιητικές συλλογές και θεατρικά (μάλιστα το θεατρικό του Το σκοτεινό αντικείμενο του πάθους ανέβηκε στο Θέατρο Έρευνας το 2002 και έλαβε άριστες κριτικές).


O Γιώργος Καραντώνης γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα.   Το 1964 τέλειωσε το Βαρβάκειο και πέτυχε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες. Από το 1972 ως το1997 δικηγορούσε στην Αθήνα. Από το 1974 ως τώρα έχει εκδώσει συνολικά είκοσι τρία βιβλία με ποίηση, πεζογραφία, θέατρο, αρθρογραφία, ενώ έχει επιμεληθεί και προλογίσει βιβλία άλλων συγγραφέων. Ποιήματα, πεζά, άρθρα, κριτικά σημειώματα, επιστολές και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί επανειλημμένα σε πολλά έντυπα, ενώ ο ίδιος έχει παρουσιαστεί σε αρκετές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε διάφορες λογοτεχνικές εκδηλώσεις.


Ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος γεννήθηκε το 1956 στο Μόδι Φθιώτιδος. Κριτικές και δοκίμιά του δημοσιεύονται συχνά σε λογοτεχνικά περιοδικά (Οδός Πανός, Νέα Σκέψη, κ.ά.) και είναι συνεργάτης του critique.gr. Δημοσιεύει επίσης τακτικά άρθρα και έρευνες για τις εργασιακές σχέσεις και επίκαιρα οικονομικοκοινωνικά θέματα στην Εφημερίδα του Κέντρου Σοσιαλιστικών Μελετών.

Η Ελένη Καρασαββίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Σπούδασε παιδαγωγική και κατόπιν ΜΜΕ στο ΑΠΘ. Επίσης, σπούδασε πολιτισμική κοινωνιολογία με υποτροφία του Πανεπιστημίου του Nottingham και ολοκληρώνει τώρα το δεύτερο μεταπτυχιακό της στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ. Τιμήθηκε με υποτροφία επίδοσης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών κι έχει συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος διάφορων κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων, ενώ συμμετέχει έμπρακτα σε πολιτικούς φορείς διεθνώς και σε κοινωνικά κινήματα. Έχει διοργανώσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, έχει ιδρύσει την "Art Attack" και είναι μέλος των καλλιτεχνών του Ευρωπαϊκού Φόρουμ και έφορος δραστηριοτήτων της Μουσικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Έχει γράψει τέσσερα βιβλία και πολλά άρθρα και δοκίμια που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά κι έγκυρα λογοτεχνικά περιοδικά κι εφημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Φανή Αθανασιάδου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί από επιλογή στη Θεσσαλονίκη. Είναι freelance writer. Ήταν αρθρογράφος στην ηλεκτρονική εφημερίδα της κ. Έλλης Στάη Ellispoint και συνεργάτρια στο ηλεκτρονικό περιοδικό Τhe Charity e- magazine. Έχει εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές. Ποιήματά της έχουν βραβευτεί από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης κ.ά., έχουν φιλοξενηθεί σε ραδιοφωνικές λογοτεχνικές εκπομπές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, σε λογοτεχνικά περιοδικά (Οδός Πανός, Προσωπείο κ.ά) και σε πολλές ανθολογίες, ηλεκτρονικές και μη (Εκδόσεις Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Μαλλιάρης, Regarding Poetry, Land of Gods, Ποιείν, κ.ά). Στη φετινή παγκόσμια ημέρα ποίησης 2013 τιμήθηκε από το Γ΄ Λύκειο Γιαννιτσών σε μια συγκινητική εκδήλωση. Είναι ιδρυτικό μέλος της λογοτεχνικής ομάδας Ιδεοκύματα η οποία διοργανώνει βραδιές Ποίησης και εισηγήτρια σε Συνέδρια-Ευρωπαϊκά Συμπόσια υπό την αιγίδα του Α.Π.Θ., του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της Θεσσαλονίκης. Ιδρυτικό μέλος μικτής θεατρικής ομάδας ατόμων με και χωρίς αναπηρία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Θεάτρου Εδιμβούργου, αλλά και στις γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί το blog http://vorioditikosanemos.blogspot.com όπου δημοσιεύει ποιήματά της.


Η Μαρία Γενιτσαρίου γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1966. Έχει σπουδάσει ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική στις Σχολές Πετρά (εργαστήρι Αντώνη Απέργη), αγιογραφία και εφαρμογές της στο Πειραματικό εργαστήρι Πειραιά και παλαιογραφία στο Τμήμα Παλαιογραφίας του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις, έχει συμμετάσχει σε ομαδικές, έχει εικονογραφήσει παιδικά παραμύθια και ποιητικές συλλογές. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί σε έργα ελληνικής καλλιγραφίας και μικρογραφίας. Διαβάζει μανιωδώς ποίηση και ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά της από 16 ετών. Δείγματα από τη δουλειά της μπορείτε να δείτε στο: http://www.calligraphy-illumination.com/


Η Εριέλλα Χρυσού γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε ανάμεσα στην επαρχία και την Αθήνα, λαμβάνοντας πολλά διαφορετικά και εντελώς αντικρουόμενα ερεθίσματα από τους τόσο διαφορετικούς τρόπους ζωής. Σπούδασε νομική και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας ασχοληθεί εκτενώς με τις ξένες γλώσσες και τη φωτογραφία. Από μικρή ασχολήθηκε με τις τέχνες και κυρίως με το γράψιμο, το οποίο εξελίχθηκε σε πάθος και οδήγησε στο πρώτο της βιβλίο: Ο Δρακογέννητος – Οι Πύλες των Κόσμων, το οποίο εκδόθηκε το Δεκέμβριο του 2009 από τις εκδόσεις ΑΙΟΛΟΣ, που ειδικεύεται στο χώρο του φανταστικού μυθιστορήματος. Σήμερα, συνεχίζει το γράψιμο φανατικά, έχοντας τελειώσει το δεύτερο μέρος του Δρακογέννητου, ετοιμάζει το πρώτο της παιδικό βιβλίο, ένα παραμύθι για μικρότερα παιδιά, και ταυτόχρονα ασχολείται με την αρθρογραφία γενικού ενδιαφέροντος, συμμετέχοντας ενεργά στη νεοσύστατη Ένωση Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων.

Η Παυλίνα Μάρβιν γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, μεγάλωσε όμως στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε ιστορία, και συνεχίζει. Μελέτησε ποίηση στο διετές εργαστήρι του Ιδρύματος Τάκη Σινόπουλου, κι από τότε δεν σταμάτησε ποτέ. Υπήρξε συνεκδότρια του περιοδικού Τεφλόν. Κείμενά της δημοσιεύονται σε έντυπα και διαδικτυακά περιοδικά.


Η Βάσια Αργέντη γεννήθηκε στην Αθήνα στα 1984, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια, η καταγωγή της όμως είναι από την όμορφη Κρήτη. Ξεκίνησε τις σπουδές της ως φιλόλογος-ιστορικός, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην ιστορία με υποτροφία, σπουδές στο θέατρο και τώρα συνεχίζει ως υποψήφια διδάκτωρας. Γράφει ποίηση, δοκίμια, θεατρικά έργα (δύο από τα οποία έχουν παιχτεί), αρθρογραφεί ανεξάρτητα σε προσωπικό blog και υπήρξε συντάκτης της καλλιτεχνικής στήλης σε αθλητικό περιοδικό. Επίσης, εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός στην Κέρκυρα και στην Αθήνα και ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.


Η Αγγελική Κομποχόλη γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1967. Σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1986-1990). Υπότροφος του ΙΚΥ υποστήριξε με επιτυχία τη διδακτορική της διατριβή στο ίδιο πανεπιστήμιο (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) τον Οκτώβριο του 2008. Για την ερευνητική της εργασία τιμήθηκε τις χρονιές 2010, 2006 και 2002 με επαίνους της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει αρκετές μελέτες σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.Ο Ηλίας Θ. Παππάς είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του στίγμαΛόγου. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές Λυρική αρχή και τέλος και Οι αρνήσεις μιας ημέρας (2013). Ζει στη Νορβηγία. E-mail επικοινωνίας: eliastpappas@gmail.com.
Ο Κωστής Μακρής αυτοσυστήνεται: "Γεννήθηκα στο κέντρο της Αθήνας το 1954. Μιλάω και γράφω κυρίως Ελληνικά τα οποία προσπαθώ να μάθω όσο γίνεται πιο καλά. Βιοπορίζομαι με τη Γραφιστική και τις Γραφικές Τέχνες.  Πιο παλιά ζωγράφιζα αλλά και τώρα κάνω εικονογραφήσεις. Μου αρέσει η ξυλουργική και οι κατασκευές με ξύλο.Γράφω από πολύ μικρός αλλά από το 2007 κάπως πιο εντατικά.Ένα μυθιστόρημά μου για παιδιά, νέους, μεγάλους και υπερήλικες, ο Πιοζ Νάμε και οι πέντε γάτες, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη το 2010.Κείμενά μου, μαζί με εικόνες που φτιάχνω, φιλοξενούνται σε διάφορα ιστολόγια όπως το www.iporta.gr, σε ηλεκτρονικά περιοδικά όπως το www.bonusmallmag.gr και στο δικό μου ιστολόγιο (kostismakris.wordpress.com). Η γυναίκα μου κι εγώ ζούμε μαζί στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Έχω και ηλεκτρονική διεύθυνση: kostismakris@gmail.com".Η Βάγια Κάλφα γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1984. Έχει γράψει τα βιβλία Απλά πράγματα (Γαβριηλίδης 2012) και έχει λάβει τα "Βραβείο Αθάνα" Ακαδημίας Αθηνών, "Βραβείο Βαρβέρη" Εταιρείας Συγγραφέων) και "Ληθόστρωτο" (Εκάτη 2013). Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά.


Δημήτρης Α. Δημητριάδης γεννήθηκε το 1955 στο Τέμενος Δράμας κι ασχολείται με τη λογοτεχνία και τη δημοσιογραφία. Συνεργάζεται με τα περιοδικά Μανδραγόρας, Κουκούτσι, Κοράλλι, Iamvos art, 3η Χιλιετία, Φαρφουλάς κ.α. και με τις επιθεωρήσεις πολιτικής και πολιτιστικής παρέμβασης Κοινωνική Επιθεώρηση και Πολίτες. Τελευταία διατηρεί τη μόνιμη στήλη στην απέναντι όχθη της εφημερίδας Ενημέρωση με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, γράφοντας παράλληλα για ραδιοφωνικές εκπομπές λόγου και τέχνης. Έργα του: χωρίς σύνορα και Τα ηχεία του κίνητρου και της υποταγής ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο ακόμη βιβλία του δοκιμιακού λόγου και ποίησης. Υπήρξε τακτικό μέλος της Ενωτικής Πορείας Συγγραφέων και είναι ιδρυτικό μέλος της Λαογραφικής Εταιρίας Ν. Πέλλας.Η Κατερίνα Πεσταματζόγλου είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ζωή της κινείται γύρω από το θέατρο. Άλλοτε με μαθήματα υποκριτικής, άλλοτε με σεμινάρια θεάτρου και ψυχολογίας, άλλοτε σε διοργανώσεις θεατρικών δρώμενων και παιχνιδιών. Κρίνει …κατά συρροή παραστάσεις και θεατρικά έργα, αλλά και η ίδια κρίνεται, ως μέλος θεατρικών ομάδων. Δημοσιεύσεις της αναρτώνται σε θεατρόφιλες σελίδες.
O Παναγιώτης Παναγάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας (1989) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις αναστηλώσεις στο Εδιμβούργο της Μεγάλης Βρεττανίας (1993). Εχει κάνει μαθήματα πιάνου και θεωρητικών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Από το 2006 έως το 2015 παρουσίαζε στο 3ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας τις εκπομπές «Νυχτερινή Πτήση» και «Διαγώνιος Αλέα».


Η Αλεξάνδρα Ροζοκόκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Κλασσική Φιλολογία στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Χαϊδελβέργης και Μονάχου. Εργάζεται ως Ερευνήτρια στην Ακαδημία Αθηνών και έχει διατελέσει Σύμβουλος Καθηγήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα στρέφονται γύρω από την επική, λυρική, δραματική και ελληνιστική ποίηση.Ο Διονύσιος Πλατανιάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί πολλά χρόνια ασχολείται με την συγγραφή της ποίησης, όπως επίσης με την μελέτη της φιλοσοφίας και της γλώσσας στη διαχρονικότητά της. Ποιήματα και κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Πλανόδιον, Χάρτης, Όστρακο, Σπείρα, Μανδραγόρας, Ελί-τροχος, Νέο Επίπεδο, Ψiχάδι, Ποιητική κ.ά., ενώ το 2008 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Πλανόδιον" η ποιητική ενότητά του Οι Τρώες. Έχει συγγράψει ακόμα μια Μυθολογία των Λαών που εκδόθηκε από τις εκδόσεις του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1969, όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ έχουν εκδοθεί οι ποιητικές του συλλογές: Αγχέμαχες λέξεις (ΑΓΚΥΡΑ, 2015) και Η Πλατεία των Ταύρων (Οδός Πανός, 2017).Ο Θεοχάρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1978. Σπούδασε στη σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του τμήματος Λογιστικής στο ΤΕΙ Χαλκίδας και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με την ποίηση από τα παιδικά του χρόνια. Έχει πληθώρα δημοσιευμάτων σε λογοτεχνικά περιοδικά. Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί σε βιβλίο στη  βουλγαρική και στην αγγλική γλώσσα, ενώ σκόρπια ποιήματά του έχουν μεταφραστεί στα αλβανικά και στα πακιστανικά (ουρντού).  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή λογοτεχνικά συνέδρια. Έκανε την πρώτη του δημοσίευση το 1993, ενώ κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο Τα Παράταιρα το 1997. Έχει εκδόσει συνολικά 7 ποιητικές συλλογές. Είναι μέλος των ομάδων: «Ποίηση στην εποχή της εκποίησης» και «Ο κύκλος των». Διατηρεί μόνιμη στήλη κριτικής βιβλίου στο ηλεκτρονικό περιοδικό www.vakxikon.gr. Διαχειρίζεται τα blogs: "Ποιητικό σταυροδρόμι" (www.poihtikostayrodromi.blogspot.grκαι "Πόρτες κλειστές" (www.theoharispapadopoulos.blogspot.com).


Ο Ανδρέας Καρακόκκινος γεννήθηκε στην Κύπρο και ζει στη Θεσσαλονίκη από το 1974. Έχει σπουδάσει στη Νομική του ΑΠΘ και εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα. Ασχολείται με τη λογοτεχνία και κυρίως με τη ποίηση και έχει εκδώσει 3 ποιητικές συλλογές: Πνοή της άνοιξης (2007), Λεμονανθοί στο πέλαγο (2013), Λαθρεπιβάτες σε πειρατικό  (2017). Είναι μέλος στην Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης και στην Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου

Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης έχει ανθολογήσει Κύπριους και Έλληνες ποιητές στα blog που διατηρεί ("Ποιητικοί Διάλογοι" και "Ταξίδι στην ποίηση").


Ο Αθανάσιος Βαβλίδας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά). Ασχολείται συστηματικά με την ποίηση, τον πεζό λόγο, τις μεταφράσεις και την κριτική. Εμφανίστηκε στα γράμματα το 1985 και από τότε έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα δεκατρία βιβλία του με ποίηση, θέατρο, δοκίμια, διηγήματα, κατά κύριο λόγο από τις εκδόσεις «Δωδώνη», «Οδός Πανός» και πρόσφατα «Βακχικόν». Συνεργάζεται τακτικά με τα περιοδικά «Ήχος»,  «Οδός Πανός» και «Βακχικόν». Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά (Νικ Καλούδης), ιταλικά (Άννα-Μαρία Μαραγκού) και ισπανικά (Νατάσα Λάμπρου) και έχουν μελοποιηθεί από τους συνθέτες Δημήτρη Ανδρώνη, Αλέξανδρο Μούζα, Γιώργο Κουλουριώτη, Χάρη Σιακαντάρη,  Νώντα Παπαμιχαήλ, Νίκο Αθανασάκη και Κώστα Φλεριανό (των τριών τελευταίων έχουν κυκλοφορήσει και σε CD). Είναι μέλος των ακόλουθων συλλόγων: Ελληνική Συντεχνία φλογέρας από καλάμι, Σύλλογος Φίλων της κιθάρας Δ. Φάμπας, Ένωση Ελλήνων κριτικών μουσικής και θεάτρου, Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ελευσίνας, Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, Εταιρεία Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου.


Η Πηνελόπη Γιώσα γεννήθηκε το 1986 στην πόλη των Ιωαννίνων όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Νομική σε προπτυχιακό επίπεδο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University College London (UCL) και στο University of East Anglia (UEA). Είναι δικηγόρος σε Ελλάδα και Κύπρο και διαμένει από το 2014 στην Αγγλία όπου πραγματοποιεί τις διδακτορικές της σπουδές και παράλληλα διδάσκει στη νομική σχολή του Portsmouth. Είναι γνώστρια της αγγλικής, γαλλικής, τουρκικής και αλβανικής γλώσσας. Η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Ενδόμυχα» κυκλοφόρησε το 2011 από τις εκδόσεις Ηριδανός και η δεύτερη ποιητική της συλλογή «Ανάδοχοι Καιροί» κυκλοφόρησε το 2017 από τις εκδόσεις Γκοβόστη-«Τα Ποιητικά». Ποιήματα και μεταφράσεις της από τα αγγλικά και τουρκικά έχουν δημοσιευτεί στα λογοτεχνικά περιοδικά «Πόρφυρας», «Οροπέδιο», «Δίοδος», «Εμβόλιμον», «Παρέμβαση», καθώς και στα λογοτεχνικά sites frear.gr, poiein.gr, fteraxinasmag.wordpress.com, biblioteque.gr και ppirinas.blogspot.com.Η Φροσούλα Κολοσιάτου κατάγεται από την Κύπρο. Ζει στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και γράφει από το 1979. Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές και έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα.

Η Καίτη Βασιλάκου γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Ζει μόνιμα στην Αθήνα. Το βιβλίο Ο πειρασμός του ερημίτη Χάρτμουτ Λιμπέργκερ και άλλες ιστορίες (εκδόσεις Ιωλκός, 2008) ήταν η πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα. Από τότε έχει εκδώσει άλλα εννέα βιβλία, με πιο πρόσφατο το Η προγονική εντολή (Γαβριηλίδης, 2019).


Ο Δημήτρης Μαύρος γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα και είναι φοιτητής επί πτυχίω της Φιλολογίας Αθηνών. Εργάζεται ως μεταφραστής και επιμελητής. Το πρώτο του ποιητικό βιβλίο, Αυτιστικός Θεός, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου