στίγμαΛόγου - Επικοινωνία

Όπως κάθε στίγμα, έτσι και το στίγμαΛόγου ορίζεται από δύο διαστάσεις: το μήκος και το πλάτος του σημείου αναφοράς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μήκος αντιστοιχεί στις γνώσεις και τις θεωρίες που έχουμε ενστερνιστεί και το πλάτος στις αξιολογήσεις που αυτές παράγουν. 

Όμως δεν είμαστε δισδιάστατοι. Υπάρχει και μια τρίτη διάσταση που είναι εν πολλοίς αθέατη, καθορίζει όμως τα πάντα: είναι η αγάπη μας για τη λογοτεχνία και τις τέχνες. Αυτή είναι που κάνει, ελπίζουμε, το ιστολόγιό μας ανάγλυφο και πιο ενδιαφέρον - γιατί όλα αυτά που γράφουμε είναι για μας προσωπική υπόθεση.

Περιηγηθείτε λοιπόν ελεύθερα και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε ως μέλη! Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε!

Χριστίνα Λιναρδάκη
Κρις Λιβανίου


Από αριστερά: Ηλίας Παππάς, Κρις Λιβανίου,
Χριστίνα Λιναρδάκη (τον καιρό εκείνο τον παλιό...)


Επικοινωνία: stigmalogou@gmail.com

(Οι συλλογές ποιημάτων και δοκιμίων, καθώς και τα μυθιστορήματα που λαμβάνουμε υπόψη, πρωτότυπα ή σε μετάφραση, αφορούν πάντα το τρέχον έτος και το προηγούμενο).

4 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ - ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ - ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΕΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εξαιρετική δουλειά.
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητηρια παιδια .εχω εντυπωσιαστει απο την ποιοτητα την αισθητικη και το δημιουργικο παθος ποο που αναδυεται απο τη δουλεια σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολύ ωραία δουλειά, όμορφη παρουσίαση και τα άρθρα ευχάριστα στο διάβασμα (το τελευταίο το δηλώνω ως άνθρωπος που προτιμά ως επί το πλείστον την ανάγνωση έντυπων κειμένων, αλλά στο blog σας θα επανέλθω σίγουρα). Μπήκα να διαβάσω ένα άρθρο του κου Θ. Παπαδόπουλου και περιηγήθηκα σε μια ιστοσελίδα πραγματικά πολύ προσεγμένη. Να είστε καλά και να συνεχίζετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή